Personvern i TRALL (Beta)-appen

Personverninformasjonen er under utvikling.

TRALL er laget for barn i alderen 0-12 år og voksne. Deres personvern er veldig viktig for oss. Derfor vil vi gi så god informasjon vi kan for å være sikre på at du som bruker vet hva slags informasjon du eller dere deler med oss, og hvordan vi eventuelt bruker den. Vi følger norsk lov ved behandling av informasjon du og barnet ditt velger å dele med oss.

Vi registrerer følgende informasjon om brukerne av TRALL (beta): informasjon om navn, kontaktinformasjon, produsent av nettbrettet og mobiltelefonen, hvilket operativsystem enheten har, hvilken versjon av operativsystemet samt informasjon om tilkoblingen til tjenesten, som IP-adresse og nettverks-ID.

Vi analyserer også statistikk av bruk og interaksjon med tjenestene våre, for eksempel hvilke sanger som brukes og hvor ofte, hvor mange ganger sangteksten og karaoken blir vist, og hvordan deler og funksjonalitet i appen blir brukt – hvor lenge, hvor ofte, start, stopp eller avbryting av sanger. Statistikken er anonym – vi kan ikke koble informasjonen tilbake til enkeltpersoner.

Hensikten med å samle inn denne informasjonen er å forbedre og videreutvikle TRALL til det beste for deg og andre brukere, hindre misbruk av tjenesten og kunne utbetale vederlag til opphavspersoner til musikk og sangtekster.

På vår nettside trallapp.no bruker vi Google Analytics for å registrere hvor mange som besøker siden vår, og hvor mange avspillinger som er gjort av musikken som kan streames. Informasjonen vi samler inn inneholder opplysninger om hvilke informasjonskapsler som brukes, hvilke opplysninger som behandles, formål og hvem som behandler opplysningene. Vi knytter ikke informasjonen opp mot enkeltpersoner.

Brukerinformasjon og passord

For å bruke TRALL må du logge inn med en gyldig e-postadresse. Vi lagrer denne e-postadressen i vår brukerdatabase. Vi anbefaler at du alltid har forskjellige passord på forskjellige tjenester.

Passord som du lager eller som systemet lager for deg, lagres ikke som ren tekst, og vi som jobber med TRALL har ikke mulighet til å se hvilket passord du bruker. Passord som du får fra vår tjeneste genereres automatisk.

Sletting av informasjon

Hvis du ikke lenger ønsker å bruke TRALL, må du sende beskjed til trall@oslomet.no. Da sletter vi din bruker med e-post og passord og alle tilhørende data.