VIL DU TESTE TRALL?

TRALL skal være klar til bruk for barnehager, skoler og familier høsten 2021. På våren skal appen testes. Testbrukerne får prøve ut Norges nye sangapp før alle andre, og får sjansen til å bli med oss videre på ferden.

Bilder som viser hvordan TRALL-appen ser ut

Hva er TRALL? 

TRALL er en sangapp for barn, ansatte i barnehager og skoler og familier. TRALL skal gjøre det enkelt, gøy og inspirerende å synge. Her får du bruke stemmen din sammen med mange kjente artister, band, kor og orkestre.

Les mer på vår markedsside trallapp.no.

Hva innebærer det å være testperson?        

Du får TRALL først i en pilotversjon som skal finjusteres før den skal ut på markedet høsten 2021. Du kan fortsette å bruke appen utover høsten, så lenge det lar seg gjøre.

  • Appen testes på iPad eller Android-brett (den kommer for mobil senere)
  • Du blir bedt om å bruke og utforske TRALL med elever/barn over litt tid
  • Du får et spørreskjema som det er fint om du fyller inn, så vi kan lære av dine opplevelser.
  • Vi vil gjerne også ha noen dybdeintervjuer der vi går litt mer i dybden på dine opplevelser. Dette er selvsagt frivillig
  • Alle undersøkelser gjøres anonymt, du som deltar kan når som helst trekke deg fra å være med på utprøvingen, og eventuelle videoopptak gjøres dersom det er greit for deg. Disse slettes ved slutten av testfasen.

Vil du teste? Registrer deg som TRALL-pilot på trallapp.no

Hva er fordelene med å være TRALL-tester?

«ORKESTER, ÅRSTIDER, DANS, SAMISK …. Trykk på en av knappene for et raskt søk!» 

Er du lærer i barnehage eller skole, får du tilgang til variert musikk du kan trekke inn i det daglig arbeidet med barna. Trall kan brukes til å synge sammen, lytte, til fri bevegelse og dans. Appen er også visuelt innbydende og vil uttrykke musikken gjennom farger og former, egnet for skjerm i undervisningen.

TRALL inneholder mange forskjellige sanger, og du får musikk som kan stimulere til både kroppslig aktivitet og hvile på hjemmeskole eller skoleskole. Du finner sanger som passer tematisk til å feire vår eller bursdag, og til å markere for eksempel Romanifolkets dag i april eller Frigjøringsdagen og Grunnlovsdagen i mai.

Hva skjer når du tar kontakt for å bli TRALL-tester?

Vi er takknemlige for at du har lyst til å teste TRALL. Vi kommer tilbake til deg med mer informasjon om testingen når det blir din tur.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med TRALLs prosjektleder: Pia Lang-Holmen på piakris@oslomet.no, tel. 915 55 029