VIL DU TESTE TRALL?

TRALL skal være klar til bruk for barnehager, skoler og familier høsten 2021. På våren skal appen testes. Testbrukerne får prøve ut Norges nye sangapp før alle andre, og får tilgang til alle sangene, funksjonaliteter og påfyll helt gratis gjennom 2 år

Bilder som viser hvordan TRALL-appen ser ut

Hva er TRALL? 

TRALL er en sangapp for barn, ansatte i barnehager og skoler og familier. TRALL skal gjøre det enkelt, gøy og inspirerende å synge. Her får du bruke stemmen din sammen med mange kjente artister, band, kor og orkestre.

Les mer på vår markedsside trallapp.no.

Hva innebærer det å være testperson?        

Du får TRALL først i en pilotversjon som skal finjusteres før den skal ut på markedet høsten 2021. Når TRALL er ferdig, får du naturligvis tilgang til den i ferdig versjon.

  • Appen testes på iPad eller Android-brett (den kommer for mobil senere)
  • Testperioden er på 1-2 uker. Vi ber også om lov til å kontakte deg med jevne mellomrom for å teste ny funksjonalitet eller justere TRALL ettersom vi ser hvordan den blir brukt
  • Du blir bedt om å bruke og utforske TRALL med elever/barn litt hver dag
  • Du får en «dagbok» med spørsmål og oppgaver som gjøres og svares på i denne perioden, samt et enkelt spørreskjema til slutt.
  • Noen av dere også bli spurt om vi kan få observere bruk gjennom TEAMS/ZOOM
  • Noen vil bli spurt om å delta i dybdeintervju. Dette er selvsagt frivillig
  • Vi samler ikke inn navn eller video av barna som deltar

Vil du teste? Registrer deg som TRALL-pilot!

Hva er fordelene med å være TRALL-tester?

«ORKESTER, ÅRSTIDER, DANS, SAMISK …. Trykk på en av knappene for et raskt søk!» 

Er du lærer i barnehage eller skole, får du tilgang til variert musikk du kan trekke inn i det daglig arbeidet med barna. Trall kan brukes til å synge sammen, lytte, til fri bevegelse og dans. Appen er også visuelt innbydende og vil uttrykke musikken gjennom farger og former, egnet for skjerm i undervisningen.

TRALL inneholder mange forskjellige sanger, og du får musikk som kan stimulere til både kroppslig aktivitet og hvile på hjemmeskole eller skoleskole. Du finner sanger som passer tematisk til å feire vår eller bursdag, og til å markere for eksempel Romanifolkets dag i april eller Frigjøringsdagen og Grunnlovsdagen i mai.

De som blir med på testingen av TRALL får også full tilgang på appen i 2 år – helt gratis.

Hva skjer når du tar kontakt for å bli TRALL-tester?

Vi er takknemlige for at du har lyst til å teste TRALL. Vi kommer tilbake til deg med mer informasjon om testingen i løpet av april.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med TRALLs prosjektleder: Pia Lang-Holmen på piakris@oslomet.no, tel. 915 55 029